יום שני, 19 בספטמבר 2016

מסעדת אוברג'ין ,יוקרתית, טעימה ובריאותית



בימי הולדת אנחנו אוהבים לאכול במסעדה טובה.
בדרך כלל זה או מסעדה שאנחנו כבר מכירים ואוהבים או שמתנסים במסעדה
חדשה ומומלצת.
את יום ההולדת שלי השנה חגגתי במסעדה מעולה ומיוחדת במינה אחרי שקיבלתי עליה
המלצות רבות .
המסעדה נקראת אוברג'ין והיא ממוקמת בלובי של מלון דיוויד אינטרקונטיננטל.

מה שמייחד את המסעדה הוא נושא הבריאות שבמסעדה מובילים ומקפידים עליו.
health & harmony זה נקרא.
בריאות והרמוניה.
כך יוצא שהגענו למסעדת גורמה יוקרתית ונהננו לא רק מאוכל טוב אלא גם מחוויה בריאותית נהדרת.

עוד לפני הארוחה עברנו סדנת טאי צ'י קצרה על מנת להרגע,לנשום וללמוד מעט על עולם הטאי צ'י,
מדיטציה שיווי משקל ואומנויות הלחימה.

אלפרד,שהוא השף של המלון הסביר לנו איך לנשום ואיך להביא את הגוף לשיא האנרגיה אליו אנחנו
רוצים להגיע.

עברנו סדנה קצרה אך ממלאת בכל טוב מול בריכת המלון באוויר הצח ועם רעש פכפוך מי הבריכה
והמפלים שם.
בהחלט חוויה נעימה ונהדרת - רגע לפני ארוחה דשנה.

נכנסנו למסעדה מפוארת ומלאה בסועדים,מזכירה מסעדות גורמה בצרפת.
השולחן ערוך בטוב טעם והמלצרים שירותיים ומקצועיים ביותר.

את פנינו קיבל השף אלון אשר הסביר כי בהמשך לנושא הבריאות וההרמוניה אותו מובילה המסעדה
אנחנו נהנה ממנות גורמה טעימות ובריאות .
וכך פתחנו את הארוחה עם כוסות מיץ טבעי ובריא - מיץ סלק ומיץ גזר המלאים בויטמינים.

התחלנו עם מנות ראשונות.
אני חייבת לציין כי המסעדה בשרית וכשרה ולכן כל המנות שהוגשו הפתיעו אותנו מאוד
שכן היו במנות גבינות אך אינן חלביות ,מפתיעות ומעולות בטעמן .

חייבת לציין כי בתי האמצעית אלרגית לחלב ולכן נושא הגבינות ללא חלב אינו זר לי ,
אנחנו אוכלים בבית בעיקר גבינות טבעוניות אך השילובים והשימוש בפרודוקטים הללו
במסעדה היו כל כך מפתיעים וטעימים שלא יכולנו אלא להתפעל מכל מנה.

לחם ומטבלים-
גבינת קשיו וחזה אווז מעושן,גבינת סויה ושמן בלסמי.

בייבי סלק-
פרוסות סלק ברוטב בלסמי עם קרוטוני פולנטה וגבינת פטה שקדים.

מדליוני כבד אווז-מוגש על קרם חמוץ מתוק של ירקות כתומים ופירות יער.

סלט קינואה - מדהים!

קוביות סלמון במרינדה-
קוביות סלמון נא מושרה במרינדת ג'ינג'ר וסויה,מנה פשוט מצוינת.

סלט ירקות גינה עם אינטיאס כבוש-
רצועות דג אינטיאס כבוש במרינדה מיוחדת של השף אלון מלווה בירקות גינה טריים
קרם טופו,אגוזי מלך ותיבול לימוני מיוחד.

*גילוי נאות- את הספק של הדגים במסעדה אני מכירה אישית ואף רוכשת ממנו דגים
בקביעות. אין על הדגים של שאול הדייג ביפו !
ולכן ידעתי כי כל מנת דגים במקום תהיה טריה ומעולה ואכן כך היה.

סלט אנדיב-
מנה מעולה של אנדיב,תרד,תמרים,אגוזים,גבינת שקדים מלוחה וויניגרט פירות .מנה מעולה!


ואז (למרות שכבר לא נשאר מקום) עברנו לעיקריות.

צלע עגל- צלויה על הגריל ברוטב יין אדום,מוגש בליווי לביבת תפוח אדמה (טעימה בטירוף)
וירקות מוקפצים.
מנה ענקית וטעימה מאוד.

ומנות דג מעולות-
מוסר ים - מאודה,בליווי טחינה לימונית של השף אלון,מנה שהיא כמו ציור יפהיפה.

לברק אפוי- במרינדת עשבי תיבול מצוינת עם קרם שומר וסלט חציל.

אוייי כמה שהיה לנו טעים !

ואז גם קינוחים (כי להם יש קיבה נפרדת)
היה לנו פאי תפוחים וגלידת פיסטוק מעולה וקינוח שוקולדי מצוין ופרווה(ללא טעמי לוואי) .


כבר הרבה זמן ששמעתי על המסעדה הזו והמון המלצות שקיבלתי עליה ואין לי מושג מדוע התמהמהתי
עד שהגעתי.
היה פשוט מעולה!

אלגנטית,יוקרתית,מפוארת וטעימה.
חוויה מצוינת ומומלצת.
אפשר להגיע לארוחות ערב ולעסקיות.
אז תשננו את השם - אוברג'ין ואל תוותרו על סדנת הטאי צ'י של אלפרד.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה