יום שלישי, 2 בפברואר 2016

פיצה קלה וטעימה במכשיר ה- icake ללא שמרים וללא התפחה



לאחר ציפייה ארוכה הגיעו הפלטות הנוספות למכשיר ה icake שלי .
הבוקר החלטתי להתחיל להשתעשע עם הפלטה של הפיצה והתוצאה - לא פחות ממצוינת !
משתפת אתכם במתכון שלי לפיצה במכשיר ללא שמרים וללא צורך בהתפחה .


מצרכים :
2 כוסות קמח תופח,
חצי כפית סודה לשתיה
כפית מלח,
חצי כפית סוכר,
חצי כוס שמן זית,
ביצה אחת,
כוס מים פושרים .

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לבלילה נוזלית וחלקה,

שופכים /יוצקים בתבנית השטוחה של הפיצה במכשיר האייקייק שחומם מראש וסוגרים לכ - 5 דקות.

כאשר הבצק אפוי ותפוח (גוון צהבהב) יוצקים מעל הבצק רוטב פיצה , תוספות וגבינה צהובה/מוצרלה.

המלצה לרוטב פיצה:
3 כפות גדושות רסק עגבניות, חצי כוס מים , מלח, פלפל שחור ושתי שקיות תבלין לפיצה (אם אין אפשר
לשים רק אורגנו).

סוגרים את המכשיר לעוד כ4 דקות והרי לנו פיצה ביתית משובחת וטעימה בטירוף ואפילו לא השתמשנו
בבצק שמרים לאחר התפחה אלא בצק רגיל ,תפוח וטעים .

*הכמות מספיקה לכ4 פיצות , תלוי בעובי הבצק אותו אתם אוהבים .
*כוס=כוס חד פעמית שקופה של שתיה קרה.
*לתוספות אני שמתי טונה ,אתם יכולים לשים מה שבא לכם .
*את התוספות מומלץ לשים בין הרוטב לגבינה - כך הגבינה סוגרת את התוספות בפנים .


למי שעדיין לא רכש את הפלטות - או את המכשיר - זה הזמן... כנסו- http://www.icake.co.il

בתיאבון :) .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה